Valitse kieli: Suomeksi | English
Näytä kori
Ostoskori on tyhjä.
Ilmainen kuljetus ja palautus Tilaa uutiskirjeemme MC12 painatukset Osta lahjakortti

Ole erilainen, erotu ja tee se tyylillä!

MC12 on MC-Sportin omistama tuote, joka keskittyy palvelmaan moottoriurheilijoita. Saat ajopaidat, tarrat, logot ja painatukset vaivattomasti kauttamme. Myös teipit kuljetuskalustoon, moottoripyörään ja autoon tulevat siinä samassa.

 

Kunnioitamme aina asiakkaan toiveita ja pyrimme tekemään jokaisen kuljettajan asusta yksilöllisen ja juuri sellaisen kun asiakas haluaa. Värit, logot, sijoittelu ja fontit näyttelevät tässä suurta osaa. Voitte suunnitella kaiken itse tai teemme sen puolestanne.

Ymmärrämme myös että postimerkin kokoinen painatus, logo tai tarra ei näy katsomoon tai varikolle, tummalle pohjalle ei voi painaa tummaa nimeä, milloin tarvitaan moniväri painatus ja mikä logo erottuu mistäkin. Vaalimme perinteitä ja jos haluat että painatuksesi on kuin jossain edellisessä paidassasi tai  jollain lempi kuljettajallasi, me toteutamme sen sinulle.

Painettavan paidan voit ostaa meiltä tai lähettää omasi. Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä, tilasit sitten yhden tai 10 paitaa.  Katso kuvasta mx painatusmalleja ja tee tilaus paidan painatukset-sivuiltamme. Jos haluat  jotain muuta kuin on esitelty malleissamme, niin ota yhteyttä.

Moottoriurheilu on intohimomme ja uskomme että jos et osaa ajaa, niin ainakin on parempi näyttää siltä että osaa.

Se oli vitsi, mutta tajusit pointin.

Alla joitain paitoja vuosien varrelta: