Maksutavat

Verkkopankki- , luottokortti- ja mobiilimaksut sekä lasku- ja osamaksut Paytrail Oyj (2122839-7) palvelussa:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Valitse "Paytrail" -maksutapa ostoskori -ikkunassa, kauppamme siirtää sinut automaattisesti Paytrail -järjestelmään maksun suoritusta varten, valitse sieltä mieluisesi. Toimi Paytrail -ikkunassa olevien ohjeiden mukaisesti, muista palata takaisin MC-Sportin web-kauppaan, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen. Näin varmistat että tilauksesi on vastaanotettu.

Paytrail Pankkimaksutavat: Kaikki kotimaiset rahalaitokset

Paytrail Korttimaksutavat: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard

Paytrail Mobiilimaksutavat: Pivo, MobilePay

Paytrail Lasku- ja osamaksutavat: Walley, Joustoraha, OP-lasku. MC-Sport toimii tuotteiden ja palveluiden myyjänä ja vastaamme tilauksesi toimituksesta sekä niihin liittyvistä reklamaatioista. Paytrail - toimii maksun välittäjänä meille ja valisemasi laskutusluottoyhtiö laskuttaa sinua (tilaajaa) ja on näin laskun maksun saaja. Sinun ja Walley, Joustoraha, Op-Laskun väliset sopimukset- ja maksuehdot ovat vain sinun ja palvelun välisiä tietoja, ne eivät välity MC-Sportille.

Postiennakko: Saat ostoksesi maksua vastaan joko Postistasi tai Pakettiautomaatista.

Tilisiirto: Maksat ostoksesi etukäteen annettujen ohjeiden mukaisesti MC-Sportin tilille. Toimitamme ostoksesi vasta sen jälkeen, kun maksusuorituksesi näkyy MC-Sportin tilillä.

MC-Sport ei vastaa mistään tällä sivulla olevista virheistä, joten muista tarkistaa kaikki tiedot vielä Paytrail Oyj:n, pankkien jne. sivuilta.

 

tech
MC-Sport Webshop
MC-Sport M & A Lindström
Urheilukatu 42
FI-00250, Helsinki
FINLAND
puh. 040 514 8518
puh. 040 514 0075
info@mc-sport.fi
Y-tunnus: 0836791-5