Maksutavat

Verkkopankki- , luottokortti- ja mobiilimaksut sekä laskutusmaksut Checkout palvelussa:

 

Käytämme kuluttajalle ostoturvan takaavaa kaikkien rahalaitosten hyväksymää kotimaista Checkout- järjestelmää. Checkout Finland Oy välittää maksun meille eli kannaltasi palvelu toimii aivan samalla tavalla kuin perinteinen suora verkkomaksaminenkin. Valitse "Checkout" -maksutapa ostoskori -ikkunassa, kauppamme siirtää sinut automaattisesti Checkout -järjestelmään maksun suoritusta varten, valitse sieltä mieluisesi. Toimi Checkout -ikkunassa olevien ohjeiden mukaisesti, muista palata takaisin MC-Sportin web-kauppaan, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen. Näin varmistat että tilauksesi on vastaanotettu.

Checkout Pankkimaksutavat: Kaikki kotimaiset rahalaitokset

Checkout Korttimaksutavat: Visa, Visa electron, Master Card

Checkout Mobiilimaksutavat: Pivo, MobilePay

Checkout Lasku- ja osamaksutavat: Collector, Joustoraha, OP-lasku. MC-Sport toimii tuotteiden ja palveluiden myyjänä ja vastaamme tilauksesi toimituksesta sekä niihin liittyvistä reklamaatioista. Checkout - toimii maksun välittäjänä meille ja valisemasi laskutusluottoyhtiö laskuttaa sinua (tilaajaa) ja on näin laskun maksun saaja. Sinun ja Collector, Joustoraha, Op-Laskun väliset sopimukset- ja maksuehdot ovat vain sinun ja palvelun välisiä tietoja, ne eivät välity MC-Sportille.

Postiennakko: Saat ostoksesi maksua vastaan joko Postistasi tai Pakettiautomaatista.

Tilisiirto: Maksat ostoksesi etukäteen annettujen ohjeiden mukaisesti MC-Sportin tilille. Toimitamme ostoksesi vasta sen jälkeen, kun maksusuorituksesi näkyy MC-Sportin tilillä.

MC-Sport ei vastaa mistään tällä sivulla olevista virheistä, joten muista tarkistaa kaikki tiedot vielä Checkout Oy:n, pankkien jne. sivuilta.

 

tech
MC-Sport Webshop
MC-Sport M & A Lindström
Urheilukatu 42
FI-00250, Helsinki
FINLAND
puh. 040 514 8518
puh. 040 514 0075
info@mc-sport.fi
Y-tunnus: 0836791-5